Vores kunder

Hos KMP+ House of Mentoring har vi siden 2000 designet og implementeret mentorprogrammer i en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer.

Vores mission er at formidle forskningsbaseret viden og praktiske værktøjer til at designe og etablere innovative mentorprogrammer med reel effekt for vores kunder. Vores passion er læring, vi engagerer os i vores kunders hverdag og udfordringer; og vi skaber tillidsfulde relationer med de personer, vi møder i samarbejdet.

Læs med her, hvordan vores Mentor+ koncept har bidraget til udvikling, fastholdelse og rekruttering af medarbejdere for en håndfuld af vores kunder. Få inspiration til hvordan mentorprogrammer kunne blive en del af din egen virksomhed eller organisation.

Kundecases – vi har samlet udvalgte casehistorier fra vores kunder

Foto: Keyvan Bamdej

Mentorprogram vil fremme iværksætteri blandt studerende

Vores kunder - IDA

Nyt design af mentorordning har fokus på at skabe rammer og tydelig struktur

Vores kunder - UiO

Mentorprogram har fokus på ligestilling

Case: Venture Cup Denmark 

Venture Cup Denmark vil gerne være bindeledet mellem universitetsstuderende og erhvervslivet. I 2019 matchede de i alt 72 startups med 124 mentorer fra erhvervslivet i deres mentorprogram Startup Mentors. Mentorprogrammet er et udviklingsprogram, hvor iværksættere fra universiteterne har mulighed for at få en faglig sparringspartner, der kan være med til at hjælpe dem videre i processen med deres startup.

Case: Ingeniørforeningen IDA

I 2018 valgte Ingeniørforeningen IDA at re-designe deres mentorordning. Formålet er at skabe rammerne for faglige relationer imellem deres medlemmer, som dermed deler viden med hinanden gennem programmet og får mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt. Siden det nye programdesign blev lanceret er i alt 140 mentor/mentee-par blevet matchet.

Case: Universitetet i Oslo

Undersøgelser viser, at på trods af, at der er et stigende antal kvindelige studerende på Universitetet i Oslo, er der stadig flere mandlige professorer ansat i universitetets forskerstillinger. Målet med mentorprogrammet er at få flere kvinder ind i åbne forskerstillinger ved at tilknytte de kvindelige postdoktorer en mentor, der skal bidrage med at fremme deres karriere.

Referencer – hør hvad vores kunder siger om os

“The Guidance provided by KMP+ to me as a mentor has been valuable for both my mentee and me. The Workbook and supplemental materials provided a good framework for the ongoing dialogs with my mentee.”
– John Galyen, President, Danfoss North America – mentor

“Jeg føler mig nu “klædt på” til at kunne indføre mentorprogrammet for nyansatte medarbejdere i organisationen. Tak for en dejlig dag.”
– Charlotte Nørgaard, Nr. Asmindrup skole og videnscenter

“Kirsten M. Poulsen har med stor entusiame og indlevelse medvirket til, at vi i Realkredit Danmark har fået etableret et succesfuldt mentorprogram, hvor erfarne ledere er mentorer for nye ledere. Kirsten M. Poulsens betydelige erfaring og store faglige ballast har været et væsentligt aktiv for mentorprogrammet, der har medvirket til at udvikle både mentorer og mentees.”
– Henrik Blavnsfeldt, underdirektør, Realkredit Danmark

”Jeg er meget imponeret over, hvordan Kirsten M. Poulsen konceptualiserer, inddrager viden andetsteds fra og kobler forretningsforståelse i forbindelse med mentoring – alt sammen noget, som sikrer at denne type kompetenceudvikling bliver hævet fra bare at være ”noget snak” til at være en seriøs aktivitet med udbytte for alle parter.”
– Bodil Egede-Lassen, tidligere leder af Kompetence- og Karriereenheden, Dansk Magisterforening

“Mentor+Spillet er et fantastisk værktøj. Det er ligetil, nemt at anvende og for mig en øjenåbner omkring de mange kommunikationsformer (roller), jeg kan bruge i dialog med andre. Selv om spillet er designet til brug i mentorprogrammer, så kan det også bruges i andre former for kommunikation.
Tidligere var jeg ikke bevidst om de mange roller, jeg kunne bruge i dialog med andre. Det har været sjovt at opdage, at historiefortæller-rollen, som jeg ellers var sikker på, at jeg IKKE beherskede eller benyttede mig af, er en rolle, som jeg både benytter og behersker. Og det har jeg lært på baggrund af tilbagemeldinger fra min mentee og andre mentorer. Jo mere bevidst jeg bliver på min egen adfærd, og hvordan jeg virker på andre, jo bedre bliver jeg til at kommunikere med andre – og bidrage positivt.”
– Eli Olaug Hole, Professor, Biofysikk og medisinsk fysikk, Fysisk Institutt, Universitetet i Oslo

“At Danfoss we have conducted several pilots of the Mentor+Game with different global teams around the organization. We find that the program offers a win-win for both the mentor and mentee and is building a common language to discuss development and leadership for our employees which complements our efforts in this area.”
 –  
Tatjana F. Harttung, Danfoss A/S, Talent Management, Corporate HR

“Ledelse består i at skabe resultater gennem sine medarbejdere. Bliver man rigtig god til det, er det lettere at vinde over konkurrenterne. At være mentor giver mig kontinuerlig træning i at blive en bedre leder.”
– Marit Lambrechts, mentor

“I have been working with mentoring programmes for the last 12 years and I have never seen such a rich and professional tool as the Mentor+Game. Bravo to the team of KMP+ for having developed such an inspiring tool and bravo to Kirsten M. Poulsen for her excellent facilitation of the 2-day Accreditation seminar.” 
– Rita Knott, owner Coaching Mentoring Consulting, Luxembourg 

“Fantastisk uddannelse der løfter indsigten i det relationelle samarbejde op på et andet niveau – og tilbyder konkrete værktøjer og metoder til refleksion, læring og resultater.”
– Britta Andresen, humanbalance (Business+Mentoruddannelsen)

KMP+ House of Mentoring har også hjulpet

Som nyhedsbrevmodtager sender vi dig:

 

  • Nyheder og inspiration om mentoring, leder- og talentudvikling.
  • Information og tilbud på kurser og events.
  • Gode tilbud på vores bøger og materialer.
  • Invitation til deltagelse i undersøgelser.
  • Nyt om KMP+ House of Mentoring.

 

Læs hele vores Privatlivspolitik her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi må sende dig ovennævnte informationer og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsmailen, ved at klikke på afmeldingslinket nederst i alle nyhedsmails. Eller du kan kontaktet os på info@kmpplus.com. Vi behandler dine oplysninger fortroligt.

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Marketing tilladelse
Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!