KMP+ Videoer

Er du parat til at få en mentor

Det er vigtigt at man gør sig nogle overvejelser inden man starter et mentorforløb. I videoen fortæller Kirsten om hvordan man som mentee styrker sit fundament og derved sikre størst muligt udbytte af sin indsats sammen med sin mentor.

Challenges in mentoring

Mange virksomheder arbejder idag med mentorprogrammer som en vigtig del af deres strategi. I videoen kan du høre Kirsten fortælle om nogle af de udfordringer, man oplever ude i virksomheder.

Engaging stakeholders

En anden stor udfording som virksomhederne oplever i forhold til deres mentorprogram, er vigtigheden af at engagere sine stakeholders i mentoring processen. Ifølge Kirsten M. Poulsen er dette en af forudsætningerne for at opnå maksimalt udbytte af sit mentorprogram.

Mentors Mange Roller

Kirsten M. Poulsen fortæller om forudsætningen for et godt samarbejde mellem mentor og mentee, og hvorledes Mentors Mange Roller kan bruges i et mentor-forløb. Mentors Mange Roller er et vigtigt værktøj i sikringen af både mentees- og mentors læringsprocess.

Optaget af “jyskebank.tv”

Mentor’s Many Roles

Den engelske version af Mentors Mange Roller hvor Kirsten M. Poulsen uddyber de 10 roller mentor kan bruge i mentor-forløbet, og derved sikre mentees- og mentors læringsprocess.

EUAS Conference 2014

Kirsten M. Poulsen var keynote speaker ved EUAS (Estonian Entrepreneurship University of applied Science) konferencen i Tallinn, Estland. Ved konferencen talte Kirsten om emnet: Mentoring for entrepreneurship – sharing a passion for initiatives, innovation and new business.
Se hele foredraget fra konferencen i Estland d. 07/11-2014 i videoen.

Hvorfor vælge en mentor

Der kan ligge mange overvejelser bagved beslutningen om at få en mentor. I videoen fortæller et mentor/mentee-par, om de overvejelser de har gjort i forhold til at deltage i et Executive Business Mentor-forløb.

Personligt udbytte

Både mentor og mentee får et personligt udbytte af et mentorprogram. I videoen fortæller Søren (mentee) og Jørgen (mentor) om hvad mentorforløbet har givet dem af personligt udbytte.

Det fortrolige sted

I gennem KMP+ Executive Business Mentor-program bliver mentee matchet med en ekstern mentor, som ikke er en del af ens eget netværk. Hør om hvad det betyder for at skabe et trygt sted.

Udbytte for begge

Mentorskabet er synergi mellem to mennesker, med forskelligt erfaringsgrundlag, og hvor begge kan opnå ny læring, nye indsigter og personligt vækst.

Det fortrolige sted

Når mentee ikke kommer fra samme virksomhed som mentor, skabes der mere åben dialog og derved større fortrolighed. Monika og Bent fortæller om hvordan de har skabt det “personlige rum”.

Our recommendations

Hos KMP+ mener vi at det utrolig vigtigt at skabe en fælles forståelse (corporate approach) i virksomheden omkring ens mentorprogram. I videoen fortæller Kirsten M. Poulsen, om hvilke faktorer som er de vigtigste i forhold til at sikre en fælles forståelse og et succesfuldt mentorprogram.

EMCC Konference i Danmark d. 30 oktober 2014

Hør Kirsten M. Poulsens foredrag til EMCC konferencen i København, hvor hun taler om mentoring og dens definitioner, parathed i organisationer om hvad mentoring kan gøre af forskel, samt roller og ansvar.

Som nyhedsbrevmodtager sender vi dig:

 

  • Nyheder og inspiration om mentoring, leder- og talentudvikling.
  • Information og tilbud på kurser og events.
  • Gode tilbud på vores bøger og materialer.
  • Invitation til deltagelse i undersøgelser.
  • Nyt om KMP+ House of Mentoring.

 

Læs hele vores Privatlivspolitik her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi må sende dig ovennævnte informationer og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsmailen, ved at klikke på afmeldingslinket nederst i alle nyhedsmails. Eller du kan kontaktet os på info@kmpplus.com. Vi behandler dine oplysninger fortroligt.

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Marketing tilladelse
Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!