UDDANNELSER

Hos KMP+ House of Mentoring har vi specialiseret os i at designe og implementere mentorprogrammer. Vi tilbyder både hele skræddersyede mentorprogrammer eller delelementer af det. Vi har derfor udviklet en række kurser og uddannelser der er designet til at gøre virksomhederne i stand til selv at facilitere dele af deres mentorprogrammer.

Vi tilbyder også kurser og uddannelser som er målrettet den individuelle, samt tilbyder løbende online webinarer.

 

De fleste af vores kurser afholdes i vores kursuslokaler i Virum, men vi anvender også eksterne lokaler. Desuden har vi mulighed for at gennemføre alle kurser og workshops som virksomhedsinterne og evt. skræddersyede arrangementer ude i virksomheden. Det er også muligt at gennemføre uddannelserne som virtuelle workshops.

Oversigt over uddannelser og kurser

Teamcoaching-kursus v. David Clutterbuck

Dato: Foråret 2018
Tidspunkt: 09.00 – 16.00 (alle dage)
Sted: Hotel Eremitage, Lyngby

3-dages teamcoaching-kursus med David Clutterbuck. Denne intensive workshop med forfatteren bag den første bevisbaserede bog om teamcoaching, er rettet mod coaches, HR-konsulenter og ledere, der allerede arbejder med én-til-én coaching, som ønsker at udvide deres færdigheder og professionalisere deres tilgang til at opbygge optimalt teamsamarbejde og teampræstationer.

Certificering i Mentor+Spillet

Dato: løbende – se kursuskalender
Tidspunkt: 09.00 – 16.30 (begge dage)
Sted: KMP+, Kongevejen 155, 2830 Virum

2-dages certificeringskursus i brugen af Mentor+Spillet, hvor du får ny viden, værktøjer og trænet din rolle som facilitator. Med en certificering i Mentor+Spillet får du som programansvarlig og/eller facilitator et koncept, som gør det nemmere at beskrive, hvad mentorprocessen indeholder og mentors rolle.

Business+Mentoruddannelsen

Dato: løbende – se kursuskalender
Tidspunkt: 09.00 – 16.00 (begge dage)
Sted: KMP+, Kongevejen 155, 2830 Virum

Business+Mentoruddannelsen er et 2-dages uddannelsesforløb, som giver dig som mentor, leder, projektleder, specialist eller HR konsulent mulighed for at kombinere din personlige og faglige baggrund med nye kompetencer. Således opnår du en professionel tilgang til mentor-rollen og styrker dine kompetencer til at skabe læring og udvikle talenter i organisationen.

 

 

Tilmeld Nyhedsmail

Du modtager nyheder inden for mentoring, talent- og ledelsesudvikling. Samt holder dig opdateret på kommende kurser og events.

Du modtager samtidig første kapitel af bogen “Mentor+Guiden” 

Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!