Mentor+Programlederkursus er for dig som sidder med ansvaret for implementering og udførelsen af virksomhedens mentorprogram, og har behov for ny inspiration og nye værktøjer til at gøre mentorprogrammet endnu mere interessant og effektfuldt samt professionalisere indsatsen.

Mentor+Programlederkursus – styrker og udbygger dine facilitator kompetencer.

Som deltager i Mentor+Programlederkurset får du og din virksomhed en grundig indføring i mentorprogrammers design og implementering, og dermed også det bedst mulige udgangspunkt for at designe og implementere et mentorprogram, som passer præcist til jeres formål og behov.

Formålet med kurset er at skabe et solidt fundament for design og implementering af mentorprogrammer – med fokus på programlederrollen. Som en del af programmet får I skabt den første design-skitse for jeres mentorprogram.

Det er en omkostningseffektiv og kvalitetsmæssig god løsning for virksomheder/organisationer, som samtidigt sikrer et vedvarende kompetence løft.

 

Når du deltager i Mentor+Programlederkursus, får du:

  • Indsigt i forskning og teorien bag mentorskabet
  • Præsentation af casehistorier fra andre organisationer
  • Overblik over faldgruber og succeskriterier
  • Værktøjer til beslutningsprocessen for etablering af et mentorprogram
  • Indblik i evalueringsmetoder og evalueringsresultater
  • Designskabelon og værktøjer til implementering og kvalitetssikring

Vignet_Mentorskab med deltagers oejne_V1

Sagt af deltagerne om

Kursusformen

Kurset består af to sammenhængende kursusdage, som indeholder både oplæg, præsentationer, gruppearbejde, erfaringsudveksling og afprøvning af værktøjer. Vi inddrager aktivt deltagernes erfaringer og/eller ønsker til etablering af mentorprogrammer i jeres organisationer og perspektiverer teori og værktøjer til den enkeltes behov.

Kurset bliver afholdt ude i egen organisation, men vi kan også være behjælpelige med kursuslokaler. Det er muligt at afholde kurset på dansk og engelsk.

 

Prisen afhænger af antal deltagere – kontakt os for et uforpligtende tilbud

 

Tilmeld Nyhedsmail

Du modtager nyheder inden for mentoring, talent- og ledelsesudvikling. Samt holder dig opdateret på kommende kurser og events.

Du modtager samtidig første kapitel af bogen “Mentor+Guiden” 

Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!