PRIVATLIVSPOLITIK OG BRUG AF COOKIES PÅ KMPPLUS.DK

Oversigt:
1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?
2. Behandling af personoplysninger
2.1 Kontakt vedr. personoplysninger
2.2 Beskyttelse af persondataoplysninger
3. På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger?
4. Hvem deler vi dine oplysninger med?
5. Hvad er cookies?
6. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
7. Formål med cookies på vores website
8. Google Analytics
9. Hvilke rettigheder har du?

 

1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

Ansvarlig for behandling af dine personoplysninger:
KMP+ HOUSE OF MENTORING APS
Kongevejen 155
2830 Virum
Telefon: 39 76 12 32
CVR.nr. 27 23 04 07
E-mail: info@kmpplus.com


2. Behandling af personoplysninger
Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb, tilmelding til nyhedsbrev eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendigt i forbindelse med indgåelse af en kontrakt om levering af produkter eller services. I disse situationer vil vi ikke være i stand til, at tilbyde dig vores produkter eller services medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

2.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos KMP+ House of Mentoring, skal du rette henvendelse på info@kmpplus.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Oplysninger tilknytter en transaktion gemmes i 6 år som følge af bogføringsloven.


3. På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag.
Vi kan behandle dine oplysninger på følgende grundlag:

  • Behandling er nødvendig for at opfylde en kontrakt som du er part i, eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt, eksempelvis når du handler på vores hjemmeside eller booker et møde med en konsulent.
  • Behandlingen er nødvendig for at opfylde et retlig forpligtelse der påhviler KMP+ House of Mentoring, eksempelvis behandling og opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven.
  • Behandling er nødvendig for, at KMP+ House of Mentoring kan forfølge en legitim interesse. Legitime interesser udgør;
    • Løbende forbedring af produkter og services.
    • For at målrette vores markedsføring på sociale medier eller på hjemmesiden.
  • Dit udtrykkelige samtykke ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.


4. Hvem deler vi dine oplysninger med

Vi deler oplysninger om dig med:

  • Vores leverandører af IT-services (databehandlere).
  • Internt i KMP+ House of Mentoring.
  • Eksterne revisorer.
  • Offentlig myndigheder; såfremt det er påkrævet i henhold til lov.

Derudover afgives personoplysninger aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.


5. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.


6. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering


7. Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

 

8. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


9. Hvilke rettigheder har du

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!