Ledige stillinger

Her kan du se alle vores ledige stillinger. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Praktikant til redaktionel stilling i efteråret 2019

KMP+ Forlag er et lille selvstændigt forlag, eget af KMP+ House of Mentoring, som udgiver faglitterære bøger primært inden for leder- og talentudvikling samt niche området mentoring. Som redaktionspraktikant hos os vil du få ansvar fra første dag, og du kan selv være med til at præge din hverdag.

Dine primære arbejdsopgaver

Vi søger en praktikant der har lyst til at være del af et større internationalt bogprojekt. Du vil komme til at sidde med den direkte kontakt mellem de forskellige forfattere, og dit primære fokus vil være på at indsamle forskellige manuskripter fra forfatterne, korrekturlæsning og sammenskrivning. Der vil desuden være opgaver af administrativ og praksis karakter. Du vil til dagligt have et tæt samarbejde med bogens redaktør.


Vi forventer, at du

  • Er ansvarsbevidst og omhyggelig med dine opgaver
  • Mestrer det engelske sprog og komma
  • Kan klare at have gang i flere ting og planlægge din tid
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • Er parat til det spændende såvel som det mere rutineprægede
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med tekstarbejde og redigering
  • Ikke er IT-forskrækket. Databaser og Excel indgår som redskaber i det daglige arbejde
  • Samarbejdsvillig og fleksibel
  • Erfaren bruger af Microsoft Office-pakken


Om os

KMP+ House of Mentoring er et konsulenthus med 19-års erfaring, som arbejder med udvikling af mennesker og organisationer. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der giver virksomheder og organisationer mulighed for at anvende deres interne ressourcer optimalt – og dermed skabe de ønskede og nødvendige resultater både for organisationen og medarbejderne. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores kompetencer og værktøjskasse gennem forskning og samarbejde med andre både nationalt og internationalt. Vores speciale er mentoring med fokus på leder- og talentudvikling.


Det praktiske

Praktikstillingen er ulønnet og arbejdspladsen ligger i Virum. Det er et krav, at du er i gang med en relevant uddannelse (fx journalistik, engelsk eller kommunikation), og at praktikken er meritgivende. Du skal have mulighed for at være i praktik i minimum tre måneder, men gerne fem-seks måneder med opstart medium august.

Din arbejdstid

Arbejdstiden er 25-37 timer om ugen alt efter skolegang, fritidsjob og øvrige aktiviteter. Din ugentlige arbejdstid ligger i tidsrummet 9.00-16.00 og vi tager naturligvis højde for, at du er studerende, og du får derfor medindflydelse på planlægningen af din arbejdstid, og der er plads til opgaveskrivning mv. Dog forventer vi, at du er fleksibel omkring arbejdstiden i travle perioder.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Lyder det som en praktikstillingen for dig, så send en ansøgning samt CV og karakterblad til info@kmpplus.com Har du spørgsmål vedrørende praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Pia Prip Hansen på tlf. 39 76 12 32.

Se opslaget som pdf her.

Uopfordret ansøgninger

Hvis du brænder for at arbejde for os, og ikke kan finde nogen ledige stillinger som matcher dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
Ansøgning og CV kan sendes på mail til info@kmpplus.com

Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!