Ledige stillinger

Her kan du se alle vores ledige stillinger. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Praktikant til redaktionel stilling forår 2020

Kunne du tænke dig et praktikforløb med gode udviklingsmuligheder?

KMP+ Forlag er et lille selvstændigt forlag, ejet af KMP+ House of Mentoring, som udgiver faglitterære bøger primært inden for leder- og talentudvikling samt niche området mentoring. Som praktikant hos os vil du få ansvar fra første dag, og du kan selv være med til at præge din hverdag.

Dine primære arbejdsopgaver

Vi søger en praktikant, som kan hjælpe os med at styrke vores forlag virksomhed både i forhold til at være projektleder på flere planlagte udgivelser i 2020, samt bidrage til salg- og marketingaktiviteter, som for eksempel deltagelse i kampagneudarbejdelse for lancering af nye bøger på forskellige markeder heriblandt bogreceptioner. Du vil sidde med den direkte kontakt mellem de forskellige forfattere, leverandører og samarbejdspartnere. En del af arbejdet vil også omfatte korrekturlæsning, oversættelse til dansk/engelsk samt sammenskrivning. Der vil desuden være opgaver af administrativ og praksis karakter for eksempel hjælpe med at administrere bogsalget.


Vi forventer, at du

 • Er ansvarsbevidst og omhyggelig med dine opgaver
 • Mestrer det engelske sprog og grammatik – skriftligt, såvel som mundtligt
 • Kan klare at have gang i flere ting og planlægge din tid derefter
 • Kan arbejde selvstændigt og struktureret
 • Er parat til det spændende, såvel som det mere rutineprægede
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med tekstarbejde og redigering
 • Ikke er IT-forskrækket. Databaser og Excel indgår som redskaber i det daglige arbejde
 • Samarbejdsvillig og fleksibel
 • Erfaren bruger af Microsoft Office-pakken


Om os

KMP+ House of Mentoring er et konsulenthus med 19-års erfaring, som arbejder med udvikling af mennesker og organisationer. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der giver virksomheder og organisationer mulighed for at anvende deres interne ressourcer optimalt – og dermed skabe de ønskede og nødvendige resultater både for organisationen og medarbejderne. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores kompetencer og værktøjskasse gennem forskning og samarbejde med andre både nationalt og internationalt. Vores speciale er mentoring med fokus på leder- og talentudvikling.


Det praktiske

Praktikstillingen er ulønnet og arbejdspladsen ligger i Virum. Det er et krav, at du er i gang med en relevant uddannelse (fx journalistik, engelsk eller kommunikation), og at praktikken er meritgivende. Du skal have mulighed for at være i praktik i minimum tre måneder, men gerne fem-seks måneder med opstart medium januar.

Din arbejdstid

Arbejdstiden er 25-37 timer om ugen alt efter skolegang, fritidsjob og øvrige aktiviteter. Din ugentlige arbejdstid ligger i tidsrummet 9.00-16.00 og vi tager naturligvis højde for, at du er studerende, og du får derfor medindflydelse på planlægningen af din arbejdstid, og der er plads til opgaveskrivning mv. Dog forventer vi, at du er fleksibel omkring arbejdstiden i travle perioder.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Lyder det som en praktikstilling for dig, så send en ansøgning samt CV og karakterblad til info@kmpplus.com. Har du spørgsmål vedrørende praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Pia Prip Hansen på tlf. 39 76 12 32.

 

Download opslaget som pdf her.

Uopfordret ansøgninger

Hvis du brænder for at arbejde for os, og ikke kan finde nogen ledige stillinger som matcher dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
Ansøgning og CV kan sendes på mail til info@kmpplus.com

Som nyhedsbrevmodtager sender vi dig:

 

 • Nyheder og inspiration om mentoring, leder- og talentudvikling.
 • Information og tilbud på kurser og events.
 • Gode tilbud på vores bøger og materialer.
 • Invitation til deltagelse i undersøgelser.
 • Nyt om KMP+ House of Mentoring.

 

Læs hele vores Privatlivspolitik her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi må sende dig ovennævnte informationer og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsmailen, ved at klikke på afmeldingslinket nederst i alle nyhedsmails. Eller du kan kontaktet os på info@kmpplus.com. Vi behandler dine oplysninger fortroligt.

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Marketing tilladelse
Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!