KMP+ House of Mentoring – hvem er vi …

KMP+ House of Mentoring er et konsulenthus, beliggende i Virum nord for København, som har specialiseret os i mentoring og fokuserer på at øge effekten af leder- og talentudviklingen gennem etablering af professionelle mentorprogrammer både lokalt og globalt.

Vi designer og leverer innovative mentorprogrammer baseret på grundig forskning og god praksis til vores kunder i hele verden samtidigt med, at vi løbende øger vores viden om, hvordan vi sikrer effektive programmer med optimalt udbytte for deltagerne og virksomhederne.

KMP+ House of Mentoring blev etableret i år 2000.

Vi brænder for udvikling af mennesker og organisationer

KMP+ House of Mentoring og vores koncepter

Vi bidrager med koncepter og værktøjer, som gør det let for vores kunder at skabe motivation for udvikling og læring, og som fremmer samarbejde, netværk og videndeling på tværs af organisationen.

Sammen med kunden sikrer vi, at udviklingsaktiviteter er relevante, meningsfulde for deltagerne, tydeligt forbundet med virksomhedens strategiske målsætninger og øger organisationens evne til at skabe resultater.


Mentoring er et mangfoldighedsværktøj

Vores tilgang til mentoring er fokuseret på læring – gensidig læring og mentoring som en læringsalliance – hvilket betyder, at mentoring altid handler om at bygge broer mellem to personer med både forskelle og ligheder. Afhængigt af formålet med mentorprogrammet, kan omfanget af mangfoldighed stige – men omfanget af mangfoldighed er både faktuel og perceptuel – og det er udgangspunktet for læringsprocessen.


Mentorskabets definitioner 

Mentorskabet set med deltagernes øjne – Mentorskab er et udviklende samarbejde mellem to mennesker, som har forskelligt erfaringsgrundlag, hvor begge kan opnå ny læring, nye indsigter og personlig vækst. Mentorskabet er synergi mellem to mennesker.

Mentorskab set med organisationens øjne – Mentorskab er en strategisk udviklingsaktivitet, som både støtter organisationens vision, mål og værdier og deltagernes individuelle udviklingsbehov og ønsker.

Hvorfor samarbejde med KMP+ House of Mentoring?

 • En fælles tilgang og et fælles sprog til design og gennemførelse af succesfulde mentorprogrammer i organisationen
 • Brug af solide, forskningsbaserede værktøjer og koncepter, som har bevist deres værdi i mentorprogrammer globalt
 • Fuldt indsigt i faldgruber og succeskriterier for anvendelse af mentorprogrammer til leder- og talentudvikling i jeres organisation
 • Øget udbytte og effekt af mentorprogrammer – mindre “trial & error” omkostninger

 

Vi tilbyder:

 • Rådgivning om design og implementering af mentorprogrammer
 • Værktøjskasse og koncept til design og etablering af egne mentorprogrammer
 • Certificering af interne trænere/facilitatorer i Mentor+Spillet
 • Mentor+Spillet Arbejdsbog med værktøjer til mentorer og mentees
 • Uddannelse og workshops for mentorer og mentees
 • Kompetenceudvikling og support til HR
 • Evaluering og dokumentation af resultater.
 • Levering af hele mentorprogrammer.

Desuden bidrager vi med leder- og talentudviklingsmoduler integreret i mentorprogrammet – og vi integrerer mentorprogrammer med jeres eksisterende leder- og talentudviklingprogrammer.

Vores mission

Vi formidler forskningsbaseret viden og praktiske værktøjer til at designe og etablere innovative mentorprogrammer med reel effekt for organisationen og for deltagerne.

Vi tager initiativ til ny forskning og samarbejder med de bedste forskere indenfor feltet for at skabe og formidle ny viden om mentoring og læringsprocesser.

Vores passion er læring; vi engagerer os i vores kunders hverdag og udfordringer; og vi skaber tillidsfulde relationer med de personer, vi møder i samarbejdet.

KMP+ House of Mentoring
KMP+ House of Mentoring
KMP+ House of Mentoring
KMP+ House of Mentoring
KMP+ House of Mentoring

Copyrights & Trademarks

All content and images used on this site are owned or licensed by KMP+ House of Mentoring for use on this site only. Unautorized use is prohibited.
KMP+ House of Mentoring is registered as a trademark in Norway and EU and nothing contained herein shall be construed as conferring any license or right to any KMP+ House of Mentoring copyright or trademark to third parties.

Som nyhedsbrevmodtager sender vi dig:

 

 • Nyheder og inspiration om mentoring, leder- og talentudvikling.
 • Information og tilbud på kurser og events.
 • Gode tilbud på vores bøger og materialer.
 • Invitation til deltagelse i undersøgelser.
 • Nyt om KMP+ House of Mentoring.

 

Læs hele vores Privatlivspolitik her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi må sende dig ovennævnte informationer og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsmailen, ved at klikke på afmeldingslinket nederst i alle nyhedsmails. Eller du kan kontaktet os på info@kmpplus.com. Vi behandler dine oplysninger fortroligt

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Marketing tilladelse
Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!