Mentor+Facilitator™ Certificering og Licens
Et effektivt værktøj til at øge effekten af mentorprogrammer!

Mentor+Facilitator™ certificering og licens er for virksomheder som ønsker at øge kvaliteten, udbytte og værdien af interne mentorprogrammer på en omkostningseffektiv måde. KMP+ House of Mentoring certificerer interne facilitatorer til selv at træne og uddanne mentorer og mentees.

Certificeringen bygger på Mentor+Spillet™ og de 10 situationsbestemte mentorroller. Med en Mentor+Facilitator-certificering får du og din organisation et unikt værktøj til uddannelse af mentorer og mentees, og bidrager til øget læring og udvikling. Mentor+Spillet™ er et konkret værktøj, der sikrer forståelsen for mentoring og mentorrollen samtidig med, at det skaber større motivation og udbytte for deltagerne og for organisationen.

Med en Mentor+Facilitator-certificering får du og din virksomhed en unik mulighed for at skræddersy jeres mentorprogram, med præcis de elementer, som sikrer, at I når jeres mål for programmet. Som certificeret facilitator må du frit bruge konceptet Mentor+Spillet™ i eget mentorprogram.

Med denne certificering og licens får du:

 • En introduktion til mentoring og mentorprogrammer
 • Indføring i teori og praksis omkring Mentors Mange Roller
 • Afprøvning af den klassiske brug af spillet
 • Teori og praksis omkring facilitatorrollen – gruppedynamik, læringsproces og kommunikationsfærdigheder
 • Introduktion til spillets mange variationer
 • Indsigt i hvornår og hvordan spillet giver mest værdi for mentorprogrammet
 • Værktøjer til selv at træne og uddanne mentorer og mentees
 • Adgang til en digital facilitator værktøjskasse
 • Licens til at anvende vores koncepter og materialer i egne mentorprogrammer

Værdi for virksomheden:

Som certificeret Mentor+Facilitator kan du på egen hånd træne og uddanne interne mentorer og mentees. Mentor+ konceptet gør det muligt at designe og implementere mentorprogrammer, der understøtter virksomhedens employeer brand og bidrager til fastholdelse, udvikling og tiltrækning af medarbejdere. Som certificeret facilitator må du frit bruge konceptet Mentor+Spillet i egen virksomhed. Det er en omkostningseffektiv og kvalitetsmæssig god løsning for virksomheden, som samtidig sikrer et vedvarende, internt kompetenceløft.

Målgruppe

Denne certificering er for HR-konsulenter, karriere-konsulenter og andre virksomhedsinterne konsulenter, trænere og facilitatorer, som arbejder med eller ønsker at etablere mentorprogrammer i egen organisation.

Eksterne konsulenter/konsulentvirksomheder, som er interesserede i vores koncepter og værktøjer, kan kontakte os for en drøftelse af samarbejdsmuligheder og licens.

Kommende certificeringskurser

 • 21. – 22. april 2020, København (Ledige pladser)

Se øvrige kurser og uddanneler i vores kursuskalender

Hvis du ønsker at uddanne flere interne facilitatorer, så kontakt os for et tilbud på en intern Mentor+Facilitator-certificering.

maikenkestner-4S3A2935-web

Bliv certificeret Mentor+Facilitator™ 

Facilitator-certificeringen sammen med facilitator-licensen giver dig ret til at anvende vores Mentor+ koncept til træning af mentorer og mentees i egen organisation samt adgang til en unik online værktøjskasse.

Kursusform og indhold

Certificeringen indeholder præsentation af teori, modeller, teknikker og værktøjer. På kurset anvender vi gruppearbejde, cases og øvelser til træning af værktøjer og teknikker, samt skaber rammen for diskussion og erfaringsudveksling. Deltagerne får både teoretisk og praktisk indsigt i brugen af Mentor+Spillet og dets mange aspekter, samt der vil være øget fokus på rollen som facilitator.

Step 1
Tilmeld dig certificeringskurset og underskriv facilitator-licensaftalen for dig og din organisation. Når din tilmelding er bekræftet, vil du modtage en faktura på kursusafgiften og facilitator-licens.

Step 2
Deltag i den 2-dages certificeringskursus, hvor du får en introduktion til moderne mentoring samt teori og praksis omkring facilitatorrollen, gruppedynamik, læringsprocesser og praktisk afprøvning af facilitatorrollen og brugen af Mentor+Spillet™. Certificeringen gennemføres med max 10 kursister på hvert hold. Derudover får du adgang til den online værktøjkasse, hvor du finder facilitator-materialer, som du kan bruge og tilpasse til dine egne træningsforløb.

Step 3
Køb materialesæt eller brugerlicens til dine mentorer og mentees, der giver dem adgang til den digitale værktøjskasse Mentor/Mentee Toolbox, som indeholder information, inspiration, guidelines og videoer til at hjælpe dem med at få de bedste betingelser for et succesfuldt mentor/mentee-samarbejde.

Undervisere

Underviser på Mentor+Facilitator certificeringen
Kirsten M. Poulsen
Managing Director & Partner

Underviser på Mentor+Facilitator certificeringen
Linda Bølling
Senior Business Consultant

Kursusadministrator

Har du nogen spørgsmål vedrørende Mentor+Facilitator certificeringen og licensen, så kontakt vores kursusadministrator.

Pia Prip Hansen

Tlf: 39 76 12 32

Mail: info@kmpplus.com

DKK  18.750 ekskl. moms

Tid: 09.00 – 16.30 (begge dage)

Sted: KMP+, Kongevejen 155, 2830 Virum

Inkluderet i prisen:

 • Deltagerafgift for 2 kursusdage
 • Kursusmaterialer
 • Første års facilitator-licens* (12 måneder), hvilket inkluderer
  • Adgang til den online facilitator værktøjskasse
  • En boks med 30 workshopkort** til træning af mentorer og mentees

*Facilitatorlicens skal betales på årsbasis for at opretholde certificeringen og dermed retten til at anvende Mentor+Spillet™, workshopkort og adgang til det den virtuelle værktøjskasse.

**Workshopkort udlånes af KMP+ House of Mentoring og skal returneres, når licensaftalen slutter. 

Årlig facilitator-licens (betales første gang efter 12 måneder)
DKK 2.100 ekskl. moms


Tilmeld Mentor+Facilitator Certificeringen

Navn på deltager

Firmanavn

Faktura adresse

CVR-nummer

Telefon

Din e-mail

Dato for valgte certificeringskursus

Kommentar - evt. allergier osv.

Ja tak, jeg ønsker at modtage nyhedsbrev fra KMP+ House of Mentoring.

Jeg accepterer at tilmeldingen til certificeringen er bindende, samt accepterer øvrige salgs- og handelsbetingelser


Afmeldingsbetingelser

Tilmeldingen er bindende. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, er du velkommen til at overdrage din plads til en anden relevant kollega. Læs vores salgs- og handelsbetingelser her.

Sagt af deltagerne på Mentor+Facilitator certificeringen

“Det er et ret indholdsrigt program for 2 dage, hvor man får lov at afprøve rollen som både mentor og mentee. Kurset hjalp mig med at udbygge mine kompetencer og blive en bedre facilitator. Venlig atmosfære og interessante diskussioner med de andre deltagere – stærkt anbefales at deltage på certificeringen 🙂 “.
Valeria Gulieva, Aalborg Universitet

“Fantastisk og velforberedt forløb som giver anledning til refleksioner og forbereder en god mentor/mentee-facilitering i egen organisation”.
Alina Andreasen, Danfoss A/S

“Meget gode værktøjer og øvelser som alle bidrager til et godt program. Dejligt med en lille gruppe, så der er tid til diskussion og refleksion”.
Monica Kiil, Politiet i Norge

“Meget alsidig og praksisnær træning som vil kunne anvendes i mange situationer”.
Jens Peter Hermansen, Økologisk Landsforening

Vil du vide mere om Mentors Mange Roller?

I videoen neden for fortæller vores direktør Kirsten M. Poulsen om forudsætningen for et godt samarbejde mellem mentor og mentee, og hvorledes Mentors Mange Roller kan bruges som et effektivt værktøj for at sikre mentor- og mentees læringsproces.

Optaget af “jyskebank.tv”

Presse: Kirsten M. Poulsen

Som nyhedsbrevmodtager sender vi dig:

 

 • Nyheder og inspiration om mentoring, leder- og talentudvikling.
 • Information og tilbud på kurser og events.
 • Gode tilbud på vores bøger og materialer.
 • Invitation til deltagelse i undersøgelser.
 • Nyt om KMP+ House of Mentoring.

 

Læs hele vores Privatlivspolitik her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi må sende dig ovennævnte informationer og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsmailen, ved at klikke på afmeldingslinket nederst i alle nyhedsmails. Eller du kan kontaktet os på info@kmpplus.com. Vi behandler dine oplysninger fortroligt.

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Marketing tilladelse
Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!