Mentor+ Konferencen
Mentor+ Konferencen
Mentor+ Konferencen

Mentor+ Konferencen 2018

The Value of Diversity in the Workplace – Jagten på det skjulte potentiale

31. maj 2018 – Bernstorff Slot, Danmark

Nu er manglen på arbejdskraft alvor for virksomhederne. Derfor har Kirsten M. Poulsen og KMP + House of Mentoring valgt, at Mentor+ Konferencen 2018 sætter fokus på mangfoldighed på arbejdspladsen – jagten på det skjulte potentiale er sat ind.

Kom og mød stærke danske og udenlandske eksperter og virksomhedsledere, som præsenterer ny forskning og ny praksis om at værdsætte forskellighed og skabe konstruktive samarbejder på tværs af professioner, arbejdsområder, alder, erfaring, kompetencer, kultur og køn.

Få inspiration til at bruge mentoring som et effektivt HR- og ledelsesværktøj. Hør hvordan mangfoldighed kan bruges succesfuldt til leder- og talentudvikling.

Mentordagen, som i år afvikles for anden gang, byder på oplæg, interaktive workshops og gode muligheder for at netværke og videndele.

Hvornår: Torsdag d. 31. maj 2018
Tidspunkt: Kl. 8.30 – 16.00
Sted: Bernstorff Slot, Jægersborg Allé 93, 2820 Gentofte

Det eksklusive Bernstorff Slot danner rammen om arrangementet.

Tilmeld dig Mentor+ Konferencen d. 31 maj 2018!


PRIS: 3.450 DKK ekskl. moms

Navn *

Stilling *

Virksomhed *

E-mail *

Kommentarer

Ja tak, jeg ønsker at modtage nyhedsbrev fra KMP+ House of Mentoring.

Jeg accepterer at tilmeldingen til konferencen er bindende, samt accepterer øvrige salgs- og handelsbetingelser.

Bemærk venligst, at din tilmelding er bindende. Men hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du overlade pladsen til en relevant kollega. Læs vores vilkår og betingelser her.

Talere og emner på Mentor+ Konferencen 2018

Vi opdaterer løbende oplægsholdere og emner nedenfor.

Adm. direktør for ISS Flemming Bendt taler på Mentor+ Konferencen

ISS – Mangfoldighed betaler sig

Oplægsholder: Flemming Bendt er adm. direktør for ISS Danmark og tidligere Regional CEO for ISS Østeuropa

 

Flemming vil fortælle om den rejse, ISS har været på i forhold til at se mangfoldighed som en styrke, og hvad det overordnet har betydet for forretningen, organisationen og medarbejderne. I sit indlæg vil han også berøre, hvad mangfoldighed betyder i forhold til leder- og talentudvikling hos ISS.

Lotte Holck taler på Mentor+ Konferncen 2018

Mangfoldighed udvikler din ledelse og styrker teamsamarbejdet

Oplægsholder: Lotte Holck, post-doctoral researcher, Copenhagen Business School, Danmark

Lotte Holck er post.doc. -forsker, tilknyttet CBS og ISS A/S, hvor hun forsker i teamdynamik, teamdiversitet og ledelse af mangfoldige teams.

Lotte Holck vil fortælle om ledelse af mangfoldige teams, herunder udbytte både i forhold til øget videnskapacitet og sociale bånd i teamet. Hun baserer sin forskning bl.a. på ISS Danmark, og hun giver konkrete eksempler på, hvordan ledelse af mangfoldige teams udvikler ledere og organisation.

Fastholdelse af internationale talenter i Danmark

AAU International Business Mentor Board

Oplægsholdere:
Keld Arenholt Christensen, seniorrådgiver for Institut for økonomi og ledelse, Aalborg Universitet
Christine Lunde, adm. direktør for det maritime center MARCOD og mentor
Sebastian Jorna, Msc Student på International Business Economics’, AAU og mentee

Keld fortæller om baggrund, motivation og indhold af det mentorprogram, som International Business Centre på Aalborg Universitet har startet for at fastholde internationale studerende i job i lokalområdet, efter end uddannelse.

Christine og Sebastian fortæller om deres oplevelser og samarbejde i mentorprogrammet, som matcher mentorer fra det lokale erhvervsliv med mentees – nye international studerende på International Marketing og International Business-programmerne (2-årige kandidatuddannelser).

Konsulenter: Kirsten M. Poulsen

Forstå dine personlige præferencer om diversitet og inklusion

Oplægsholder: Kirsten M. Poulsen, direktør og management konsulent, KMP+ House of Mentoring, Danmark

Kirsten leder os gennem en interaktiv workshop. På egen krop vil du opleve, hvordan forskelligheder påvirker vores opfattelse af og samarbejde med mennesker, som er anderledes end os selv. Vi udforsker værdien af mangfoldighed, og du får inspiration til at udvikle tættere relationer til andre.

Mentorprogram som springbræt til en ny virksomhedskultur

Oplægsholder: Patricia Castanheira, Senior Research Fellow, University of Brighton, UK

Patricia præsenterer sit forskningsprojektet om mentorprogram for skolelærere i Kenya. Hendes forskning dokumenterer, hvor stor effekt et mentorprogram kan have på deltagernes selvopfattelse og udvikling af egne kompetencer. Projektet kan lære danske virksomheder om nye muligheder for at overkomme barrierer, når mange kulturer skal samarbejde. (Der er 42 stammer i Kenya).

Projektet blev udviklet i samarbejde mellem University of Brighton, to kenyanske universiteter (Kenyatta University og Moi University) samt kenyanske lærere.

Projektet gjorde en enorm forskel i forhold til, hvordan undervisningen blev udført og ændrede såvel atmosfæren som den fysiske brug af klasseværelserne radikalt.

Patricia vil dele historier fra projektet for at illustrere, hvordan mentorprogrammet forandrede lærernes forståelse af dem selv og deres rolle. Desuden vil hun fortælle om projektets udfordringer i forhold til mangfoldighed, da etniske forskelle spiller en stor rolle i kenyansk kultur. Til slut vil Patricia overføre sin erfaring fra projektet til en europæisk kontekst og reflektere over, hvad skoler i Europa kan lære af dette.

Lokation: Bernstorff Slot

Konference på Bernstorff Slot

Bernstoff Slot

Bernstoff Slot i Gentofte tæt på København danner rammen for Mentor+ Konferencen 2018. Slottet blev opført i årene 1759-65 og blev indtil 1939 benyttet af det danske kongehus. Siden 2009 har slottet fungeret som hotel- og konferencested.

Selve konferencen foregår i Kavalergården, men vi har sørget for, at du får lov at nyde din frokost oppe på slottet og med udsigt ud til slotshaven. Du får dermed mulighed for at opleve det historiske slot på tæt hånd.


Overnatning

I forbindelse med konferencen har du mulighed for at bo på Bernstoff Slot.

Pris: DKK 1.075,- inkl. moms & morgenmad for 1. person.

Kontakt Bernstorff Slot direkte på info@bernstorffslot.dk – husk at informere om at du deltager i konferencen.

Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!