Kursuskalender

I vores kursuskalender finder du en oversigt over vores åbne kurser, workshops, events og konferencer. Vores kursuskalender vil løbende blive opdateret med nye datoer. Tryk på de enkelte kurser for at læse mere, samt se hvordan du tilmelder dig. Har du spørgsmål vedrørende vores kurser, uddannelser og events, er du velkommen til at kontakte os.

logo_mentorprogrammer_dk_2014-e1477995380524

April 2020

Mentor+Facilitator Certificering i brug af Mentor+Spillet er et 2-dages kursusforløb, hvor du ikke bare bliver indført i spillets muligheder, men også får anledning til at facilitere og få feedback. Vi sikrer dermed at du kommer dybere ind i alle værktøjer og roller, og styrker dermed udbyttet af uddannelsen for dig.

Læs mere om certificeringen og hvordan du tilmelder dig:

I dette webinar sætter vi fokus på virtuel mentoring, og hvilke muligheder der er for at arbejde virtuelt med mentorprogrammer. Bojana Zupanic, Head of Succession hos Danfoss A/S, fortæller om deres globale mentorprogram, og giver et indblik i hvordan de siden 2014 har brugt virtuel mentoring som en del af deres program struktur.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig:

I webinaret Design of effective (virtual) mentoring programmes, præsenterer vi  5-fase modellen til design og implementering af succesfulde mentorprogrammer. Derudover giver vi et overblik over forskellige typer af mentorprogrammer – bl.a. virtuel mentoring – samt hvad der lige nu trender ude i organisationerne.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig

Maj 2020

Du får en kort introduktion til moderne mentoring og Mentor+Spillet™. Du får mulighed for at prøve Mentor+Spillet™ – et involverende og pædagogisk værktøj, som involvere deltagerne og giver anledning til refleksion, konstruktive diskussioner og erfaringsudveksling. Dermed er det med til at fremme en dybere forståelse af sig selv og hvilke muligheder, der er for læring igennem mentoring.

Læs mere om workshoppen og tilmeld dig 

I webinaret The importance of ethics and confidentiality in mentoring,  vil du lære om begreber for spilleregler, roller og rammer, som danner et solidt fundament for det gode mentorprogram. I dette webinar, vil vi definere begreberne og give eksempler, beskrive hvorfor de er vigtige for at udvikle en sund mentor/mentee-relation, samt anbefale hvordan man som programledelse kan følge op og sikre at de følges til bedste for deltagerne og for organisationen. Yderligere vil vi kommer ind på konceptet “den etiske mentor”.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig 

Juni 2020

Hvordan kan du måle og evaluere om dit mentorprogram har været en succes? Hvornår skal du måle og evaluere i løbet af programmet for at sikre at programmet kører godt? – og hvorfor er det vigtigt? Alt dette kan du få svar på i vores webinar Why Mentoring matters – ROI of mentoring.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig

Januar 2021

Female Board Pool

27. januar 

Female Board Pool Corporate Governance seminar bliver for anden gang udbudt i København i januar 2021. Female Board Pool er en platform, der arbejder for at etablere kontakt og netværk mellem kvindelige direktører for at øge andelen af kvinder i bestyrelser i Europa.

Læs mere om seminaret her

Kursuskalender | KMP+ House of Mentoring

Som nyhedsbrevmodtager sender vi dig:

 

  • Nyheder og inspiration om mentoring, leder- og talentudvikling.
  • Information og tilbud på kurser og events.
  • Gode tilbud på vores bøger og materialer.
  • Invitation til deltagelse i undersøgelser.
  • Nyt om KMP+ House of Mentoring.

 

Læs hele vores Privatlivspolitik her

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Marketing tilladelse
Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!