Kursuskalender

I vores kursuskalender finder du en oversigt over vores åbne kurser, workshops, events og konferencer. Vores kursuskalender vil løbende blive opdateret med nye datoer. Tryk på de enkelte kurser for at læse mere, samt se hvordan du tilmelder dig. Har du spørgsmål vedrørende vores kurser, uddannelser og events, er du velkommen til at kontakte os.

logo_mentorprogrammer_dk_2014-e1477995380524

Januar 2020

Webinar 

21. januar

Hvordan kan du måle og evaluere om dit mentorprogram har været en succes? Hvornår skal du måle og evaluere i løbet af programmet for at sikre at programmet kører godt? – og hvorfor er det vigtigt? Alt dette kan du få svar på i vores webinar Why Mentoring matters – ROI of mentoring.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig

 

 

Female Board Pool er en platform, der søger at etablere kontakt mellem erfarne/fremtidige uafhængige kvindelige direktører i Danmark og andre europæiske lande. Female Board Pool bliver nu for første gang udbudt i København. Vi er samarbejdspartnere og vores direktør Kirsten M. Poulsen er oplægsholder på deres første seminar i København.

Læs mere om seminaret og hvordan du tilmelder dig 

Februar 2020

Mentor+Facilitator Certificering

24. – 25. februar

Mentor+Facilitator Certificering i brug af Mentor+Spillet er et 2-dages kursusforløb, hvor du ikke bare bliver indført i spillets muligheder, men også får anledning til at facilitere og få feedback. Vi sikrer dermed at du kommer dybere ind i alle værktøjer og roller, og styrker dermed udbyttet af uddannelsen for dig.

Læs mere om certificeringen og hvordan du tilmelder dig:

Marts 2020

Business+Mentoruddannelsen

03. – 04. marts

Mentoruddannelsen er for dig som ønsker at gå i dybden med din rolle som mentor. Du vil få nye kompetencer inden for en lang række emner, der vedrører mentoring. Du får skabt rammen for en professionel tilgang til mentoring, ved at integrere mentorkompetencerne med din personlige og professionelle baggrund samt dine faglige erfaringer.

Læs mere om uddannelsen og hvordan du tilmelder dig: 

Webinar

3. marts 

Webinaret, How modern mentoring is transforming company culture & leadership, giver dig indsigt i hvad moderne mentoring er – med hensyn til virksomheders interne mentorprogrammer – og hvordan moderne mentoring kan hjælpe organisationer med at blive bedre rustet til at styre på et globalt marked præget af opløsning, digitalisering og diversitet.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig 

Kom med på vores næste Mentoring Matters! Best Practice MeetingHellebro i København. Du vil få mulighed for at få og dele viden om, hvordan mentoring og mentorprogrammer kan være med til at gøre en forskel og skabe værdi for mentees, samt for hele organisationen.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig 

Kursuskalender | KMP+ House of Mentoring

Som nyhedsbrevmodtager sender vi dig:

 

  • Nyheder og inspiration om mentoring, leder- og talentudvikling.
  • Information og tilbud på kurser og events.
  • Gode tilbud på vores bøger og materialer.
  • Invitation til deltagelse i undersøgelser.
  • Nyt om KMP+ House of Mentoring.

 

Læs hele vores Privatlivspolitik her

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Marketing tilladelse
Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!