Kunder & referencer

Hos KMP+ House of Mentoring har vi igennem årene designet og implementeret mentorprogrammer i en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer. Vi har bl.a. arbejdet med kunder i Norge, Sverige, Tyskland, England, Frankrig og USA. Vores kunder kommer både fra den private og offentlige sektor.

Vores samarbejde med nogle af disse kunder kan du læse om neden for, og få inspiration til hvordan mentorprogrammer kunne blive en del af din egen virksomhed eller organisation.

Udvalgte kundeprojekter

Universitetet i Oslo (UiO), Norge 

Mentorprogram for kvindelige postdoktorer

Mentorprogrammet er iværksat for at øge opmærksomheden på køn og rekruttering samt mindske frafald blandt kvinder i akademiske karrierestillinger. Formålet er således at støtte kvindelige postdoktorer i at fremme deres akademiske karriere mod en permanent professorstilling. I efteråret 2017 starter det 10 mentorprogram, og det er 7 gang KMP+ House of Mentoring er med til at levere programmet og står for interview og matchning af mentorer og mentees, uddannelse af mentorer, workshops for mentorer og mentees, evaluering med Mentor+Undersøgelsen samt løbende rådgivning og sparring med programledelsen.

Accura, Danmark

Mentorprogram for advokater og jura studerende

Advokat firmaet Accura tilbyder dygtige jura- og HA(jur.)-studerende fra hele landet en unik mulighed for via deres mentorordning, at få et enestående indblik i branchen og derved lette vejen til arbejdsmarkedet. I dette mentorprogram er advokater og fuldmægtige fra Accura mentorer for studerende, og programmet er designet til at hjælpe jura- og HA(jur.)-studerende på vej i deres karriere. KMP+ House of Mentoring har været med til at designe mentorprogrammet samt bidraget til kick-off seminarer.

Du kan læse mere om Accuras mentorordning her!

University of Brighton, England

Mentorprogram for unge forskere

Mentorprogrammet har til formål at støtte unge forskere i deres publicering af forskningsartikler og derved fremme deres forskerkarriere. KMP+ House of Mentoring har bidraget med træning af mentorer og certificering af 10 professorer i Mentor+Spillet, og derved gøre dem i stand til selv at træne mentorer og mentees internt ved brug af Mentor+Spillet.

Finansforbundet, Danmark

Mentorforløb for medlemmer med fokus på karriereudvikling

Fianansforbundet tilbyder deres medlemmer et mentorforløb med fokus på karriereudvikling og at styrke personlige og faglige kompetencer. KMP+ House of Mentoring samarbejder med Finansforbundet og leverer certificerede mentorer, som alle er en del af KMP+s eget mentorkorps. Vi matcher mentor og mentee og fører supervision under hele forløbet.

Du kan læse mere om Finansforbundets mentorprogram her! 

Realkredit Danmark

Mentorprogram for lederudvikling af unge/nye ledere

KMP+ House of Mentoring var i 2011-2012 med til at designe forløbet hos Realkredit Danmark. Mentorprogrammets målsætning var at styrke lederevner hos mentees og videreudvikle lederevnerne hos mentorerne.

Du kan læse mere om Realkredit Danmarks mentorprogram her!

Innovasjon Norge

Ledermentorprogram for kvindelige ledere

Formålet med programmet var at støtte kvinder i deres lederkarriere og leverer et lederudviklingsprogram integreret med et mentorprogram. Programmet skulle bidrage til at kvinder fik større indflydelse i norske virksomheder. KMP+ House of Mentoring leverede 6 mentorprogrammer i perioden 2005-2009 hvor mere end 100 kvindelige ledere og samme antal mentorer deltog i programmet.  

Intl. Cross-Mentoring Programme, Luxembourg

Dette program startede i 2005 og er stadig aktivt den dag i dag. Det startede med at have til formål at støtte kvinder i deres lederkarriere, men fra 2008 kunne mænd også deltage, og siden 2012 har programmet også inkluderet et udviklingsprogram for aktive kvinder i bestyrelser.
Siden 2009 har KMP+ House of Mentoring sparret og rådgivet programledelsen samt Kirsten M. Poulsen agerer hvert efterår som moderator og keynote speaker på ICMPs årlige konference.

Campus Varberg, Sverige

Mentorprogram for studerende

Campus Varbergs mentorprogram bestod af studerende, som blev matchet med erhvervsfolk, hvis erfaring og viden inden for forskellige brancher bidrog til ny viden og nye læringsprocessor for de studerende. I samarbejde med Drivhuset Göteborg blev mentorprogrammet suppleret med et kursus i entreprenuership for mentees. Formålet var at styrke mentees kreative side samt få dem til at presse sig selv endnu mere og afprøve nye ting.
KMP+ House of Mentoring har bidraget med sparring og rådgivning for programmets programledelse, trænet mentorerne samt afviklingen af den afsluttende evalueringsworkshop.

PwC, Danmark

Mentorprogram for lederudvikling af kvinder

Formålet med programmet var at støtte ambitiøse og talentfulde kvinder i organisationen i at blive mere synlige og mere effektive i forhold til at nå deres karrieremål. Samtidig ønskede PwC at øge fastholdelsen og fremskynde de talentfulde kvinders karriere. KMP+ House of Mentoring bidrog bl.a. med design og implementering, matchning af mentorer og mentees, mentoruddannelse og afsluttende evaluering med Mentor+Spillet.

Udvalgte kundereferencer

Sagt af programledelsen

“At Danfoss we have conducted several pilots of the Mentor+Game with different global teams around the organization. We find that the program offers a win-win for both the mentor and mentee and is building a common language to discuss development and leadership for our employees which complements our efforts in this area.”
 –  
Tatjana F. Harttung, Danfoss A/S, Talent Management, Corporate HR

“Kirsten M. Poulsen har med stor entusiame og indlevelse medvirket til, at vi i Realkredit Danmark har fået etableret et succesfuldt mentorprogram, hvor erfarne ledere er mentorer for nye ledere. Kirsten M. Poulsens betydelige erfaring og store faglige ballast har været et væsentligt aktiv for mentorprogrammet, der har medvirket til at udvikle både mentorer og mentees.”
– Henrik Blavnsfeldt, underdirektør, Realkredit Danmark

“Kirsten engagerar och inspirerar och är väldigt förtroendeingivande. Man vill inte missa en mening av det hon säger under seminarierna och man går därifrån full med idéer och verktyg som man vill börja att använda och testa i sitt mentorskap.”
– Carina Danielsson, Rektor för yrkeshögskolan, Campus Varberg

”Jeg er meget imponeret over, hvordan Kirsten M. Poulsen konceptualiserer, inddrager viden andetsteds fra og kobler forretningsforståelse i forbindelse med mentoring – alt sammen noget, som sikrer at denne type kompetenceudvikling bliver hævet fra bare at være ”noget snak” til at være en seriøs aktivitet med udbytte for alle parter.”
– Bodil Egede-Lassen, tidligere leder af Kompetence- og Karriereenheden, Dansk Magisterforening

“Dagen har gjort meg mere bevisst på hvilke roller jeg bruker, også i mitt daglige arbejde.”
– Signe Opsahl, Likestillingssenteret, Norge

Sagt mentor/mentee

“Ledelse består i at skabe resultater gennem sine medarbejdere. Bliver man rigtig god til det, er det lettere at vinde over konkurrenterne. At være mentor giver mig kontinuerlig træning i at blive en bedre leder.”
– Marit Lambrechts, mentor

“The Guidance provided by KMP+ to me as a mentor has been valuable for both my mentee and me. The Workbook and supplemental materials provided a good framework for the ongoing dialogs with my mentee.”
– John Galyen, President, Danfoss North America – mentor

“I matchningssamtalen med dere før programmet startet fikk jeg spørsmål om det var noe mentor kunne utfordre meg på. Dette er jo ikke noe jeg blir spurt om til daglig, men da jeg fikk tenkt meg om kom jeg på at det å drive fagformidling til “folk flest” er noe jeg har syntes at jeg burde gjøre, men ikke har gjort. Derfor opprettet jeg en blogg mest for å starte et sted.

Bloggen var faktisk veldig morsom å jobbe med, og jeg har fått flere lesere og mye mer positiv tilbakemelding enn jeg hadde drømt om. Den har ført til at jeg har deltatt i radioprogrammet Ekko på NRK P2 flere ganger, og til at jeg nå skal skrive om fagstoff for Aftenposten. Det gjør at jeg har fått mer kontakt med verden utenfor forskergruppen min og har fått flere ben å stå på, karrieremessig.

Så takk for det møtet, det skal ikke nødvendigvis så mye til :)”
– Anja Røyne, Post.Doc., Universitetet i Oslo

“Mentor+Spillet er et fantastisk værktøj. Det er ligetil, nemt at anvende og for mig en øjenåbner omkring de mange kommunikationsformer (roller), jeg kan bruge i dialog med andre. Selv om spillet er designet til brug i mentorprogrammer, så kan det også bruges i andre former for kommunikation.
Tidligere var jeg ikke bevidst om de mange roller, jeg kunne bruge i dialog med andre. Det har været sjovt at opdage, at historiefortæller-rollen, som jeg ellers var sikker på, at jeg IKKE beherskede eller benyttede mig af, er en rolle, som jeg både benytter og behersker. Og det har jeg lært på baggrund af tilbagemeldinger fra min mentee og andre mentorer. Jo mere bevidst jeg bliver på min egen adfærd, og hvordan jeg virker på andre, jo bedre bliver jeg til at kommunikere med andre – og bidrage positivt.”
– Eli Olaug Hole, Professor, Biofysikk og medisinsk fysikk, Fysisk Institutt, Universitetet i Oslo

Sagt af kursusdeltagere

“Mentoruddannelsen har givet mig vigtig tid til refleksion og ny viden, som gør mig til en bedre leder.”
– Kristin K. Devold, Generalsekretær, Den Norske Turistforening

“Jeg føler mig nu “klædt på” til at kunne indføre mentorprogrammet for nyansatte medarbejdere i organisationen. Tak for en dejlig dag.”
– Charlotte Nørgaard, Nr. Asmindrup skole og videnscenter

“Fantastisk uddannelse der løfter indsigten i det relationelle samarbejde op på et andet niveau – og tilbyder konkrete værktøjer og metoder til refleksion, læring og resultater.”
– Britta Andresen, humanbalance (Business+Mentoruddannelsen)

“Very inspiring training given by a very experienced and passionate person from KMP+. The mentor cards are a treasury for building exciting workshops. A very serious process with very valuable material. I recommend it warmly. Thank you.”
– Marie Anne Salier, Consultant, Luxembourg 

“I have been working with mentoring programmes for the last 12 years and I have never seen such a rich and professional tool as the Mentor+Game. Bravo to the team of KMP+ for having developed such an inspiring tool and bravo to Kirsten M. Poulsen for her excellent facilitation of the 2-day Accreditation seminar.” 
– Rita Knott, owner Coaching Mentoring Consulting, Luxembourg 

“Et fantastisk interessant møte med en enkel modell som setter i gang dype reflekjoner.” 
– Hege Folkestad, Statens Vegvessen, Norge  

Som nyhedsbrevmodtager sender vi dig:

 

  • Nyheder og inspiration om mentoring, leder- og talentudvikling.
  • Information og tilbud på kurser og events.
  • Gode tilbud på vores bøger og materialer.
  • Invitation til deltagelse i undersøgelser.
  • Nyt om KMP+ House of Mentoring.

 

Læs hele vores Privatlivspolitik her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi må sende dig ovennævnte informationer og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsmailen, ved at klikke på afmeldingslinket nederst i alle nyhedsmails. Eller du kan kontaktet os på info@kmpplus.com. Vi behandler dine oplysninger fortroligt.

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Marketing tilladelse
Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!