Mentoring Matters!

Gratis Best Practice Morgenmøde!

13. marts, 2020, kl. 8.30 – 11.00

Sted: Hellebro, Mosedalvej 15, 2500 Valby

Kom med på vores næste Mentoring Matters! Best Practice Meeting. På dette morgenmøde får du mulighed for at få og dele viden om, hvordan mentoring og mentorprogrammer kan være med til at gøre en forskel og skabe værdi for mentees, for mentorer samt for hele organisationen. Værestedet Hellebro danner rammen for arrangementet

Mentoring er på toppen af den organisatoriske agenda, bl.a. fordi

  • Mentoring øger fastholdelsen og accelererer læring for både mentees og mentorer.
  • Mentoring skaber mobilitet og synlighed af talenter på tværs af organisationen – og styrker dermed det organisatoriske successor-beredskab.
  • Mentoring øger tværgående organisatorisk kommunikation og samarbejde, samt fremmer innovativ tænkning.

Prøv Mentor+Spillet™ og udforsk de mange muligheder!

Mentor+Spillet™ er baseret på teorien om erfaringsbaseret læring og de 10 mentorroller, der alle har til formål at styrke relationen mellem mentor og mentee. 

På morgenmødet får du en kort introduktion til moderne mentoring og Mentor+Spillet™ . Du får mulighed for at prøve Mentor+Spillet™  – et involverende og pædagogisk værktøj, som involvere deltagerne og giver anledning til refleksion, konstruktive diskussioner og erfaringsudveksling. Dermed er det med til at fremme en dybere forståelse af sig selv og hvilke muligheder, der er for læring igennem mentoring.

Tilmeld dig Mentoring Matters! Best Practice Meeting

Hvis du ønsker at prøve Mentor+Spillet™ og muligheden for at få og dele viden om, hvordan mentoring kan gøre en forskel, så tilmeld dig vores morgenmøde den 13. marts 2020.

 

Tilmeldingsfristen er den   6. marts – oplys fulde navn, jobtitel, firmanavn og e-mailadresse.

 

Morgenmødet henvender sig til ansatte i organisationer, som ønsker at arbejde med mentoring – det er desværre ikke muligt at deltage som selvstændig konsulent. Det er gratis at deltage på morgenmødet.

Ved tilmelding til Mentoring Matters! Best Practice Meeting giver du samtykke til, at modtage KMP+ House of Mentorings nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i nyhedsbrevet.

Fornavn

Efternavn

Job titel

Arbejdsmail


Vi har valgt at samarbejde med Hellebro. Hellebro er en non-profit organisation, som hjælper unge hjemløse med at komme tilbage på fast grund. De tilbyder blandt andet et værested og herberg for unge hjemløse mennesker.

Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!