Foredrag & Temadag

Mærk energien og lad inspirationen strømme ud sammen med Kirsten M. Poulsen, når hun med sin enorme viden og erfaring inden for mentoring og leder- og talent udvikling, præsenterer deltagerne for ny viden, værktøjer og konkrete eksempler fra erhvervslivet – alt sammen med det formål at bidrage til deltagernes nysgerrighed, udvikling og kompetence opbygning. Igennem foredrag, webinarer eller som keynote speaker udstråler Kirsten M. Poulsen en positiv, engagerende og livsbekræftende energi, som skaber en stemning, hvor deltagerne føler sig underholdt og samtidig udfordret på deres synspunkter, holdninger og faglighed.  

 

Direktør og Management konsulent Kirsten M. Poulsen er en international anderkendt ekspert inden for mentoring og mentorprogrammer i en organisatorisk kontekst. Kirstens mangeårige erfaring som bl.a. konsulent og ekstern lektor på CBS har gjort, at hun er en efterspurgt foredragsholder og keynote speaker både i og uden for Danmark.

Som foredragsholder, underviser, konsulent og facilitator er Kirsten kendt som engagerende, passioneret og altid i stand til at skabe en positiv atmosfære, som understøtter læring og udvikling. Hun er meget optaget af læringsprocesser, både for individet, for teams og for organisationer. Hun er konstant opmærksom på nye muligheder for at optimere læringsprocessen – og udvikle nye værktøjer og metoder hertil. Et vigtigt element i foredragene er den åbne dialog og diskussion, som Kirsten inddrager deltagerne i.

Kirsten er også forfatter og medforfatter til en række bøger om mentoring, diversity og leder- og talentudvikling samt karriereudvikling.

 

Foredrag, webinarer og keynote speeches tilbydes bl.a. indenfor:

 • Mentoring
  • Coaching og mentoring – det samme eller noget forskelligt
  • Mentors Mange Roller – hvad gør en mentor egentligt?
  • Mentoring før og nu
  • Hvis mentoring er svaret – hvad er så spørgsmålet
 • Leder- & talentudvikling
  • Mentoring og talentudvikling
  • Faldgrupper i talentudvikling
 • Diversity
 • Karriereudvikling
  • Karrierenavigation – kend dig selv, kend dine kompetencer, kend dit netværk

 

Når du booker Kirsten til et foredrag, webinar eller som keynote speaker, får du skræddersyet et program, så det passer til netop dine behov og dermed sikrer optimalt udbytte for dig og dine deltagere.

 

Her kan du læse mere om Kirsten M. Poulsen.

 

Det siger kunderne

Forespørgsel på Kirsten M. Poulsen

Udfyld formularen herunder, og modtag et uforpligtende tilbud på et foredrag, webinar eller Kirsten M. Poulsen som keynote speaker. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Dit navn (skal udfyldes)

Dato (skal udfyldes)

Firma eller organisation (skal udfyldes)

Lokalitet for arrangementet (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Kommentarer

Tilmeld Nyhedsmail

Du modtager nyheder inden for mentoring, talent- og ledelsesudvikling. Samt holder dig opdateret på kommende kurser og events.

Du modtager samtidig første kapitel af bogen “Mentor+Guiden” 

Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!