En Executive Business+Mentor bliver din fortrolige sparringspartner uden for dit normale netværk og hjælper med at sætte fokus på karriere og udvikling.

Vores Executive Business+Mentorer kommer alle fra toppen af dansk erhverv, og programmets høje kvalitet sikrer udbytte for både individer såvel som for virksomheden. Står du over for nye udfordringer? Er du ny i lederjobbet? Trænger du til forandringer, eller ønsker du at videreudvikle dig i karrieren? Så kan du i Executive Business Mentor-programmet få en personlig sparringspartner, som støtter, rådgiver og coacher dig igennem de udfordringer, du står overfor.

Executive Business+Mentor – skaber fokus omkring karriere og udvikling

Hvorfor vælge en Executive Business+Mentor?

En Executive Business+Mentor er en ekstern sparringspartner uden for dit normale netværk. Et forløb sammen med en Executive Business+Mentor er for dig, hvis næste skridt i din karriere er at:

 • styrke dine lederkompetencer
 • få nye udfordringer
 • udvikle dine talenter
 • øge evnen til at skabe resultater
 • få en fortrolig sparringspartner

Matchning

Det er vigtigt for os at skabe det rigtige match mellem dig og den af vores Executive Business+Mentorer, som bedst kan bidrage til din læring og udvikling samtidig med at kunne udfordre dig på passende vis. Det første skridt i matchningsprocessen vil være at lave en personprofil med fokus på sociale og emotionelle kompetencer, samt individuel tilbagemelding med fokus på din lederrolle og dit udviklingspotentiale.

Matchningen vil bl.a. tage udgangspunkt i denne personprofil, samt en indledende samtale med en Executive Mentor+coach, hvor du bliver introduceret for programmet og aftaler det overordnede formål, samt mål for læringsprocessen. Det er samtidig også Executive Mentor-coachen, som vælger din mentor og arrangerer jeres første møde.


Selve Executive Business Mentor-forløbet

Et Executive Business Mentor-forløb består af 8 samtaler mellem dig og din Executive Business+Mentor over en 12 måneders periode. Møderne og mødeformen aftales individuelt med mentor. Under hele forløbet vil en af vores Executive Mentor-coaches lave supervision for at sikre en løbende evaluering af samarbejdet.

Din kvalitets sikring

For at sikre kvaliteten samt give dig de bedste forudsætninger for et optimalt udbytte vil du få en grundig introduktion til mentoring, og første gang du introduceres for din Executive Business+Mentor, vil I sammen gennemgå dine læringsmål for forløbet. Igennem hele forløbet vil en af vores Executive Mentor-coaches være din kontaktperson samt stå for den løbende supervision og evaluering af samarbejdet mellem dig og din Executive Business+Mentor.

Dit udbytte som mentee

 • ny indsigt og nye perspektiver til at agere med større gennemslagskraft
 • optimering af styrker og ledelseskvalifikationer
 • øget evne til at skabe resultater
 • et fortroligt sted at drøfte forretning og ledelse samt personlig og faglig udvikling

Virksomhedens udbytte

Vi har fokus på, at dit udbytte også skaber værdi for din virksomhed. Vi anbefaler, at din virksomhed investerer energi i dit mentorforløb, da det er en vigtig forudsætning for et succesfuldt mentorforløb, at der skabes en fælles forståelse. Virksomhedens udbytte er bl.a.

 • fastholdelse af medarbejdere, som på denne måde får støtte til at udvikle sig i jobbet
 • medarbejderen får større indsigt i sine egne styrker og svagheder hvilket styrker præstationer og resultater
 • nye ledere bliver hurtigere mere fortrolige med deres nye arbejdsopgaver
 • udvikle og motivere garvede medarbejdere

Det Praktiske

Inden forløbet starter

Første skridt er, at vi arrangerer et møde med dig, hvor du bliver introduceret til mentoring og sammen aftaler det overordnede formål, samt det ønskede mål for læringsprocessen. Derefter får du en personprofil, som danner baggrund for matchningsprocessen. Når du har fået tildelt en mentor, er du klar til at starte forløbet.

 

Pris              kr. 19.500 ekskl. moms. 

Prisen inkluderer personprofil, mentee-kit, som består af boget Mentor+Guiden, logbog og et sæt rollekort samt introduktionsmøde og supervision igennem hele forløbet.


Kontakt os for et uforpligtende møde

Download vores Executive Business+Mentor brochure, hvor du kan læse mere om programmet.

KMP+ Executive Business Mentor-korpset

KMP+ har nøje udvalgt og sammensat et korps af Executive Business+Mentorer, som alle har gennemført en professionel mentoruddannelse. Alle mentorerne er erfarne ledere udvalgt på baggrund af deres lange ledererfaring (min. 10 år), samt deres evne til at udvikle talenter og skabe gode forretningsresultater. Mentorerne i Executive Business Mentor-korpset kommer hovedsageligt fra større private virksomheder i Danmark og fra mange forskellige fagområder bl.a. finans, regnskab, forskning, revision, rådgivning, logistik, salg og marketing. Mentorerne er personer, som engagerer sig i aktiviteter uden for jobbet og ønsker at bruge deres evner og erfaring til glæde for andre. De gør det alle frivilligt og modtager ingen betaling ud over en certificeret mentoruddannelse.

I videoen fortæller et af vores Executive Business Mentor-par om den fortrolighed, som skabes mellem mentor og mentee.

Mød nogle af vores mentorer fra Executive Business Mentor-korpset

Karsten Lollike

Karsten Lollike

_TOF4577

Peter Bjørnskov-Johansen

Betina

Betina Østergaard Eriksen 

Karsten Aagaard

Karsten Aagaard

Bent

Bent Løvschal

Doris V. Erlandsen

Doris V. Erlandsen

 

 

 

 

Dorte Ulrik

Dorte Ulrik

Jørgen

Jørgen Segall 

Linda

Linda Bølling

Jesper falk

Jesper Falk

_dsc0968

Gert Lund Storgaard

Kim

Kim T. Andreassen

Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!