EMCC Global Mentoring Conference

Bruxelles, Belgien den 25. oktober, 2019

 

For andet år i træk afholder Eupean Mentoring Coaching Council (EMCC), International Mentoring Conference. Det foregår den 25. oktober, 2019. i Bruxelles, Belgien. Her vil du kunne opleve en bred vifte af ekspertise fra flere forskellige sektorer og på tværs af lande. Dette år deltager vores direktør Kisten M. Poulsen, hvor hun skal facilitere en paneldebat.

Mentoring med et perspektiv på diversitet og inklusion

Facilitator Kirsten M. Poulsen

Sesion 25. oktober 2019. kl 13:50 

Læs om paneldebatten og deltagerne her

Mentoring tilbyder en af de højeste ROI, når det kommer til at bygge broer mellem kulturer og fællesskaber. Mentoring er uden tvivl en af de mest omkostningseffektive måder at hjælpe mennesker med at opnå deres mål. Derudover benytter mange organisationer mentoring som et effektivt middel til at fastholde talenter i deres organisation.

På konferencen fremvises de nyeste temaer og applikationer som vil gøre mentorprogrammer og mentor/mentee forholdet endnu mere effektivt.

Er du allerede engageret i mentoring eller planlægger du at benytte mentoring som et værktøj til forandring, er konferencen i Bruxelles en unik mulighed for at udforske både, hvad der virker, og hvad ikke virker indenfor mentoring. Derudover åbner konferencen op for nye ideer og tilgange til, hvordan mentoring kan blive en del af din organisation.

Konferencen er åben både for medlemmer og ikke-medlemmer af EMCC
Læs mere om konferencen og hvordan du tilmelder dig her

Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!