Cases

Her på siden kan du læse udvalgte case historier fra KMP+ House of Mentorings projekter og tidligere projekter for vores kunder. Vi arbejder løbende med at tilføje flere historier til siden.

Venture Cup Denmark

Mentorprogram vil fremme iværksætteri blandt studerende 

Venture Cup Denmark vil gerne være bindeledet mellem universitetsstuderende og erhvervslivet. I 2019 matchede de i alt 72 startups med 124 mentorer fra erhvervslivet i deres mentorprogram Startup Mentors. Mentorprogrammet er et udviklingsprogram, hvor iværksættere fra universiteterne har mulighed for at få en faglig sparringspartner, der kan være med til at hjælpe dem videre i processen med deres startup.

key

Ingeniørforeningen IDA

IDAs mentorprogram hjælper medlemmerne med at navigere i karrierens mange muligheder og udfordringer

Ingeniørforeningen IDA tilbyder deres medlemmer at blive en del af deres mentorprogram. Medlemmerne deler viden med hinanden gennem programmet og får mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt. Samtidig er mentorprogrammet med til at styrke organisationens overordnede slogan: viden der styrker.

Case IDA mentorprogram

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo sætter fokus på ligestilling gennem mentorprogram

Undersøgelser viser nemlig, at på trods af, at der er et stigende antal kvindelige studerende på UiO, er der stadig flere mandlige professorer ansat i universitetets forskerstillinger. KMP+ House of Mentoring skræddersyer hvert år et unikt mentorprogram til ligestillingsudvalget, som har ført til flere positive effekter blandt programdeltagerne.

Vores kunder - UiO

Aalborg Universitet

Aalborg Universitet og nordjyske virksomheder er gået sammen om at fastholde internationale studerende i regionen efter endt uddannelse.

Business Collaboration Office på Aalborg Universitet kører et mentorprogram for kandidatstuderende på Institut for Økonomi og Ledelse. Programmet fungerer som et springbræt for at få færdiguddannede hurtigere i job, og dels som et tiltag for at fastholde de internationale studerende i Danmark, med særligt fokus på region Nordjylland.

Som nyhedsbrevmodtager sender vi dig:

 

  • Nyheder og inspiration om mentoring, leder- og talentudvikling.
  • Information og tilbud på kurser og events.
  • Gode tilbud på vores bøger og materialer.
  • Invitation til deltagelse i undersøgelser.
  • Nyt om KMP+ House of Mentoring.

 

Læs hele vores Privatlivspolitik her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi må sende dig ovennævnte informationer og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsmailen, ved at klikke på afmeldingslinket nederst i alle nyhedsmails. Eller du kan kontaktet os på info@kmpplus.com. Vi behandler dine oplysninger fortroligt.

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Marketing tilladelse
Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!