KMP+ House of Mentoring udvikler og udgiver bøger og materialer, som alle bidrager til vores vision om, at brede kendskabet til mentoring og hvordan mentoring kan anvendes i relation til leder- og talentudvikling. Her på siden kan du læse om vores bøger og materialer samt via bestillingsformularen nemt bestille de materialer du har brug for.

Se vores udvalg af bøger & materialer

Mentor+Guiden_Omslag_2 udg_7 korr.indd

Mentorprogrammer

Bestil dine bøger her!

Mentor+Guiden

Mentorprogrammer i virksomheder og organisationer

Mentor+Guiden er en guidebog for mentorer og mentees, og handler om mentorskabet, mentors og mentees udbytte, overvejelser om at påtage sig mentorrollen samt om dilemmaer, spilleregler og etik i samarbejdet.

Læs mere

Bogen samler og formidler viden om mentorprogrammer i virksomheder og organisationer med fokus på at etablere programmer, som giver udbytte til virksomheden og deltagerne.

Læs mere

The Mentor+Guide to Mentoring Programmes

Diversity Mentoring

The Mentor+Guide to Mentoring Programmes (Engelsk)

Developing Successful Diversity Mentoring Programmes (Engelsk)

Arbejdsbog for mentorer & mentees

(Kræver Mentor+Spil certifikation)

Bogen præsenterer nogle af de vigtigste elementer for at forstå mentorprogrammer, deres funktion og deres værdi. Bogen præsentere definitioner, Mentors Mange Roller, Mentor+Undersøgelsen samt udbyttet for mentor, mentee og organisationen.

Læs mere

Bogen præsenterer 32 cases fra hele verden og beskriver et bredt spektrum af tilgange til design, implementering, ledelse samt evaluering af mentorprogrammer.

Læs mere

Arbejdsbogen giver mentorer og mentees et konkret og konstruktivt værktøj for at forberede deres møder, øge udbyttet af processen og give mentees relevante opgaver mellem møderne.

Workshopkortene bruges i workshopsessionerne til at spille Mentor+Spillet. Hvert sæt indeholder de 10 situationsbestemte mentorroller samt en beskrivelse af rollerne.

Rollekortene er beregnet til mentor og mentee, som hver får ét sæt bestående af 10 rollekort. Kortene er på størrelse med visitkort, og derfor nogle man nemt kan have med til møderne.

Som nyhedsbrevmodtager sender vi dig:

 

  • Nyheder og inspiration om mentoring, leder- og talentudvikling.
  • Information og tilbud på kurser og events.
  • Gode tilbud på vores bøger og materialer.
  • Invitation til deltagelse i undersøgelser.
  • Nyt om KMP+ House of Mentoring.

 

Læs hele vores Privatlivspolitik her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi må sende dig ovennævnte informationer og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsmailen, ved at klikke på afmeldingslinket nederst i alle nyhedsmails. Eller du kan kontaktet os på info@kmpplus.com. Vi behandler dine oplysninger fortroligt.

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Marketing tilladelse
Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!