Artikler

Mig og min mentor: En personlig og karrieremæssig udviklingsrejse

KMP+ House of Mentoring, af Amalie Lindqvist Nielsen, 24. juni 2020


Igennem hele sin karriere har Kim V. Larsen været meget opmærksom på, hvordan han kunne udvikle sig. Beslutningen om at få en mentor tog han i efteråret 2019. Kim ønskede at blive udfordret på sin egen rolle som leder, men også på det personlige plan. Sammen med sin mentor, Diana Hammeken Lunding, satte Kim gang i en personlig og karrieremæssig udviklingsrejse, som blev inspirerende og ind imellem dejligt provokerende.

Læs artiklen

Mentor på vrangen: Glæden ved at give noget tilbage til de unge

KMP+ House of Mentoring, af Pia Prip Hansen, 29. april 2020


Jesper Falk har været i revisionsbranchen i mere end 35 år. Hans egen erfaring med det hårde forløb unge mennesker gennemgår i forsøget på at blive statsautoriseret revisor, var med til at vække Jespers interesse for at hjælpe de unge. Ifølge Jesper Falk er mentorrollen spændende, fordi den gør ham opmærksom på, hvor vigtigt det er at indleve sig i andres menneskers udfordringer.

Læs artiklen 

 

 

 

 

Mentor på vrangen: Fra mentee til mentor

KMP+ House of Mentoring, af Amalie Lindqvist Nielsen, 1. oktober 2019


Tina Støvring er til daglig salgschef i PostNord og derudover er hun mentor hos KMP+ House of Mentoring. Hendes erfaring med mentoring startede, fordi hun havde et ønske om at udvikle sig som chef og derfor opsøgte at få en mentor. I artiklen kan du læse om Tinas  rejse fra mentee til mentor,  og om hvordan hun oplever, at mentee – og mentorrollen begge bidrager til hendes personlige udvikling på forskellige måder.

Læs artiklen 

Team Rynkeby Holbæks Holdkaptajn sætter kurs mod Paris for 6. gang

Team Rynkeby Holbæks holdkaptajn sætter kurs mod Paris for 6. gang

KMP+ House of Mentoring, af Pia Prip Hansen, 17. juni 2019

Som holdkaptajn for Team Rynkeby Holdbæk er Tine en vigtig rollemodel for de øvrige ryttere. Hun viser vejen og skal sikre, at holdet fungerer som helhed og tager medansvar for målet.

Læs artiklen

Buddy-ordning styrker ikke kun den enkelte rytter, men hele teamet

KMP+ House of Mentoring, af Pia Prip Hansen, 12. juni 2019

Mange virksomheder bruger i dag mentoring til onboarding af nye medarbejdere for at sikre, at de hurtigt kommer up to speed i forhold til at præstere. Hos Team Rynkeby Holbæk har man etableret en Buddy-ordning, der har til formål at sikre, at nye ryttere hurtigt bliver en integreret del af holdet. I artiklen kan du læse om hvordan Buddy-ordningen ikke kun styrker den enkelte rytter, men gele teamets performance.

Læs artiklen

Kim gik fra utrænet cyklist til at cykle 1.338 km til Paris

KMP+ House of Mentoring, af Pia Prip Hansen, 03. juni 2019

For Kim T. Andreassen er det at gøre noget for andre, hvad enten det er som mentor eller rytter på Team Rynkeby, en del af hvem han er. I artiklen kan du læse om hvorfor Kim har valgt at bruge næsten al sin fritid på Team Rynkeby Holbæk.

Læs artiklen

Mig og min mentor - Dynamik gav udvikling

Mig og min mentor: Dynamik gav udvikling

KMP+ House of Mentoring, af Pia Prip Hansen, 15. januar 2018

Som henholdsvis mentor og mentee blev Kim T. Andreassen og Anders Bjertrup  matchet via Finansforbundets og KMP+ House of Mentorings mentorprogram. I artiklen fortæller de om, hvilke erfaringer, de har gjort og hvad det har betydet for dem at have gennemgået et mentorforløb sammen.

Læs artiklen

forside A new way

A New Way of Seeing Mentoring

KMP+ Forlag, af Kirsten M. Poulsen, Februar 2014

This article presents the opportunities for mentors’ learning in the mentoring relationship linking this learning to the Mentor+Model for evaluating mentoring programmes.

Læs artiklen

forside mentor+

Mentor+Undersøgelsen – måling af resultater

KMP+ Forlag, af Kirsten M. Poulsen, Februar 2014

Denne artikel beskriver vores interesse for mentorprogrammer og især vores interesse for at kunne måle, evaluere og dokumentere resultater af mentorprogrammer. Artiklen har som formål at formidle modellen bag værktøjet Mentor+Modellen, en beskrivelse af både mentors og mentees udbytte samt vores første konklusioner fra brug af Mentor+Undersøgelsen som evalueringsværktøj.

Læs artiklen

Forside mentor

Mentoring programmes

KMP+ Forlag, af Kirsten M. Poulsen, Juli 2013

The article presents an approach to the design and implementation of mentroing programmes which is very practical while at the same time manages to take into ccount the complexity of facilitating effective learning processes. Included is information on selection and matchning of mentors and mentees, the phases of the mentoring process and models for learning.

Læs artiklen

forside synergi

Synergiledelse og kulturarkitekter

KMP+ Forlag, af Kirsten M. Poulsen

Denne artikel beskriver organisationen som et øko-system, hvor lederens opgave er at forstå sit system for at kunne udøve sin egen rolle som kulturarkitekt. Lederen- og medarbejderne har mulighed for at påvirke balancen i systemet – og balancen er altafgørende for at skabe konstruktive rammer for engagement performance.

Læs artiklen

mentorprogram-paa-ung-specialskole

Mentorprogram på ung specialskole

af Charlotte Nørgaard, Skoleleder

I denne artikel deler skoleleder Charlotte Nørgaard fra Nr. Asmindrup Skole og Videnscenter, hvordan hun bruger mentoring på sin skole til hverdag.

Læs artiklen

Som nyhedsbrevmodtager sender vi dig:

 

  • Nyheder og inspiration om mentoring, leder- og talentudvikling.
  • Information og tilbud på kurser og events.
  • Gode tilbud på vores bøger og materialer.
  • Invitation til deltagelse i undersøgelser.
  • Nyt om KMP+ House of Mentoring.

 

Læs hele vores Privatlivspolitik her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi må sende dig ovennævnte informationer og tilbud. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsmailen, ved at klikke på afmeldingslinket nederst i alle nyhedsmails. Eller du kan kontaktet os på info@kmpplus.com. Vi behandler dine oplysninger fortroligt.

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Marketing tilladelse
Print Friendly, PDF & Email
Please fill all widget settings!