Enhancing the Effect of Leadership and Talent Development in the Workplace

Tilmeld dig Mentor+ Conference 2017

Du kan allerede nu tilmelde dig årets konference om mentoring – et eksklusivt arrangement, hvor mentoring for alvor sættes på dagsordnen. Emnet for konferencen er “Enhancing the Effect of Leadership and Talent development in the Workplace”, og i løbet af konferencedagen kan du lære mere om hvordan mentoring kan bidrage til leder- og talentudviklingen i virksomhederne samt lade dig inspirere af de internationalt anerkendte oplægsholdere, der vil tale om hvordan vi kan øge effekten af ledelses- og talentudviklingen i virksomhederne. Morten Resen er konferencier og dagen byder på oplæg, paneldebat, interaktiv workshops med netværk og videndeling samt præsentation af resultatet af en større dansk undersøgelse om, hvordan virksomheder i dag anvender mentorprogrammer.

 

Deltag i konferencen og få

  • større indsigt i de udfordringer som virksomhederne oplever omkring leder- og talentudvikling på dagens arbejdsmarked
  • ny forståelse for de generationer der er på arbejdsmarkedet og hvilke krav det stiller til ledelsen i dag
  • viden om, hvordan mentoring kan øge effekten af leder- og talentudvikling
  • indblik i undersøgelsesresultater om, hvordan og hvorfor virksomheder anvender mentorprogrammer – succeskriterier, barrierer og faldgruber
  • netværk og videndeling med de øvrige deltagere om mentoring, leder- og talentudvikling

Talere & emner på konferencen

“The Challenges of the Global Workplace”

Henrik Holt Larsen, professor emeritus fra CBS har mange års forskningserfaring inden for arbejdsmarkedets udvikling. Han åbner konferencen med at tale om de udfordringer ledere og HR står overfor i virksomhederne anno 2017 især i forhold til ledelses- og talentudvikling.

“Four Generations in the Workplace”

David Ringwood, vicepræsident for Client Development for EMEA regions i MRG kommer og præsenterer resultatet af en omfattende undersøgelse af generationsforskelle i Europa. Han sætter fokus på hvordan vi lige nu oplever at der er fire meget forskellige generationer på arbejdsmarkedet og hvilke udfordringer ledere står overfor i forhold til at få disse generationer til at samarbejde effektivt.

“The Crisis of Talent Management and how Mentoring can Help”

David Clutterbuck, visiting professor ved 3 britiske universiteter og en af verdens førende eksperter på mentoring og coaching, vil dele resultaterne af igangværende forskning omkring effekten af talentudvikling. Han er især optaget af, hvad årsagerne er, når talentudvikling ikke fører til de ønskede resultater, og hvad der kan gøres for at sikre effekten af talentudvikling i en verden med konstant forandring.

“How and why organisations today are using formal mentoring programmes”

Kirsten M. Poulsen, direktør og grudlægger af KMP+ House of Mentoring, præsenterer resultatet af en undersøgelse om, hvordan virksomheder anno 2017 anvender formelle mentorprogrammer samt, hvilke elementer der gør en væsentlig forskel for at sikre effekten af mentorprogrammet. Undersøgelsen gennemføres hen over sommeren og præsenteres for første gang på konferencen. Er du interesseret i at deltage i undersøgelsen og modtage et White Paper om resultaterne, så tilmeld dig her: TILMELDING TIL AT BESVARE UNDERSØGELSEN.

Praktiske oplysninger & Tilmelding

Tid & sted

19. september 2017
Kl. 8.30 – 16.00

Carlsberg Museum & Business Centre
Valby Langgade 1, 2500 Valby

Pris

1995,- kr. ekskl. moms – tilmelding senest 1. juni

2295,- kr. ekskl. moms – tilmelding efter 1. juni

Overnatning

Vi har forhåndsreserveret hotelværelser, som kan bookes igennem os indtil den 15 juni. Book overnatning ved at sende os en e-mail til info@kmpplus.com. Vi gør opmærksom på at der i perioden er en større kongres i København, og vi råder derfor til at booke hotel snarest muligt.

OBS: vi har kun et begrænset antal værelser, og det er først til mølle princippet.


Bemærk at konferencen vil blive afholdt på engelsk


Tilmeld konferencen:

Navn *

Stilling *

Virksomhed *

CVR nr.

EAN-nummer

Adresse *

Postnr. *

By. *

Telefon. *

E-mail *

Kommentarer

Ja tak, jeg ønsker at modtage nyhedsbrev fra KMP+ House of Mentoring.

Ja tak, jeg vil gerne modtage en mail til at besvare undersøgelsen om virksomheders brug af mentorprogrammer.

Jeg accepterer at tilmeldingen til konferencen er bindende, samt accepterer øvrige salg- & handelsbetingelser.

Bemærk venligst, at din tilmelding er bindende. Men hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du overlade pladsen til en relevant kollega. Læs vores vilkår og betingelser her.

Print Friendly
Please fill all widget settings!